Robsten.org


 
AnasayfaPortalKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Leighton Meester..

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
>Prinzessin '<
Administrator
Administrator
avatar

Mesaj Sayısı : 50
Kayıt tarihi : 17/07/10

MesajKonu: Leighton Meester..   Çarş. Tem. 21, 2010 1:03 pm


Doğum Yeri:Florida/ABD
Doğum Tarihi:9 Nisan 1986

Teksas'ta bir hapishanede doğdu. Ancak annesi uyuşturucudan tutuklu olduğu için 3 aylıkken bir akrabasının yanına yollandı. Annesi serbest bırakıldıktan sonra yanına döndü. Annesi en yakın arkadaşıdır ve Lex adında bir erkek kardeşi vardır.Genç yıldız US dergisine verdiği demeçte " Ağzında gümüş kaşıkla doğacak kadar şanslı olan insanları anlamam bunun için çok zor"diye konuştu.

Yerli çaptaki prodüksiyon The Wizard of Oz'da rol aldıktan sonra oyunculukla ilgilenmeye başladı. 11 yaşında ailesiyle beraber New York City'ye taşındıktan sonra Ralph Lauren kampanya çekiminde Bruce Webber ile ve o zamanlar fotoğrafçı olan Sophia Coppola ile model olarak çalışmaya başladı. En çok Gossip Girl'deki rolüyle tanınsa da Leighton; 24, Veronica Mars, House, CSI: Miami, 7th Heaven ve Entourage gibi pek çok hit dizide misafir oyuncu olarak rol almıştır. Meester'ın sinema dünyasındaki çıkışı, Frank Peretti'nin en çok satanlar arasına girmiş romanından uyarlanan Hangman’s Curse adlı filmle olmuştur.

Bunun dışında yakın zamanda Flourish adlı bağımsız filmde ve dram filmi Inside'da rol aldı. 2006'da ise başrolü olduğu Drive-Thru adlı komedi/korku filmini bitirdi. Bu film için aynı zamanda bir şarkı da söylemişti. Yine 2006 baharında The Beautiful Ordinary adlı komedi dramda oynadı. 2007 yılında ise CW kanalında gösterilen Gossip Girl adlı dizide Blair Waldorf karakteriyle ilk defa başrolu olduğu bir dizide rol almaya başladı.

2009 yılında Cobra Starship grubuyla "Good Girls Go Bad" adlı şarkıda düet yapmıştır.

Filmografi

Yıl Film Rol
2003 Hangman's Curse Elisha Springfield
2004 Hollywood Division (TV) Michelle
2006 Flourish Lucy Covner
Inside Josie
2007 Drive-Thru Mackenzie Carpenter
Remember the Daze Tori
The Haunting of Sorority Row (TV) Samantha Willows
2008 Killer Movie Jaynie Hansen

Diziler

1999 Law & Order Alyssa Turner
2001 Boston Public Sarah Breen
2002 Family Affair Irene
2003 Tarzan Nicki Porter
2004 Crossing Jordan Marie Strand
7th Heaven Kendall
North Shore Veronica Farrell
Entourage Justine Chapin
2005 24 Debbie Pendleton
8 Simple Rules Nikki Alcott
Veronica Mars Carrie Bishop
Numb3rs Karen Camden
2005-2006 Surface Savannah Bennett
2006 Secrets of a Small Town Kayla Rhodes \ Kelly Rhodes
House Ali (aka House's Stalker)
2007 CSI: Miami Heather Crowley
Shark Megan
2007-günümüz Gossip Girl Blair Waldorf
2008 Entourage Justine Chapin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Leighton Meester..
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Robsten.org :: Yabancı Oyuncular :: L-R-
Buraya geçin: